divendres, 28 de juny del 2013

Memòria de centre

Estimada Montse,

Els aires d'estiu ja bufen, encara que aquest any calmosos i suaus, després d'una llarga primavera. La natura no s'atura i marca el temps segons el seu caprici.

També aquest curs ha arribat a la seva fi, amb bons moments i altres més feixucs per motius diversos. No ens sobren els recursos humans i “l'estabilitat” del teu parvulari no ha estat fàcil aquest any.

Tot i així hem donat continuïtat a ja vells projectes i altres han tret el cap de nou, ens acompanyes en el seu resum?

Llegim! Hem continuat amb la lectura diària, hem dedicat un temps específic a aquest aprenentatge i hem seguit amb l'activitat engegada el curs passat de l'apadrinament lector entre padrins i fillols.

Respecta i estima! Demanem respecte en el tracte, la comunicació, el reconeixement de la pròpia identitat... Aquest ha estat el valor treballat per tota l'escola, amb el desig que les nostres relacions esdevinguin més humanes i agradables.

Inventem! Amb el nostre projecte interdisciplinari “Inventamania” hem volgut abastar dos objectius principals: adonar-nos que les persones al llarg de la història han procurat fer la vida més fàcil per a tothom amb les seves idees, invents ... i també desvetllar la creativitat dels nens i nenes, animant-los a fer les seves pròpies obres.

Esmorzem bé! Hem donat continuïtat a un projecte ja consolidat al centre, els esmorzars saludables de fruita i entrepà, tu hi vas ser present i part molt activa en els seus inicis, ho recordes? Ens hi ajuden les empreses fructicultores de Torregrossa, el Pla de Consum de la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament i la col·laboració voluntària dels pares i mares de l’AMPA.

Let’s talk and communicate! Hem participat del 1st English Day organitzat a nivell de comarca. Hem obert l'escola als nostres convidats de parla anglesa, Andreas, Dani i Siobhan, per poder fer un ús real de l'anglès, entrant en contacte amb altres models de llengua.

I ja veus, aquests han estat els projectes de la nostra escola durant aquest curs, que hem tirat endavant entre tots, gràcies també a la col·laboració i suport de les famílies, Ajuntament, AMPA i comunitat educativa en general, que en temps més difícils és més valuós i necessari que mai. Agraïm també, al professorat la seva implicació, especialment a aquells que s’han incorporat de nou al nostre centre. I un record molt especial per a tu, estimada companya Montse, que aquest curs ens has deixat.

I ara fem un punt i a part per descansar, airejar-nos, sentir els sons de la natura, els crits de festa de la gent ... i poder retornar amb il·lusions i energies renovades.

Una abraçada molt forta,

Fins sempre



Els mestres de l’Escola la Bassa




1 comentari:

Anna Ramon ha dit...

m'encanten aquestes paraules!!! El nostre esforç realitzat entre tots i totes escola i poble ha donat fruit durant el curs. Sempre present amiga i estimada Montse!! <3