dijous, 12 de febrer del 2009

Dia de la Pau

L’escola La Bassa de Torregrossa, el passat divendres 30 de gener, va celebrar el Dia Internacional de la Pau.

Durant la setmana s’havien anat realitzant diferents activitats entorn el tema de la Pau a les aules. El dia 30 al matí van continuar el treball amb tallers preparant l’acte de la tarda.

Per la tarda, es va dur a terme la cloenda de la celebració, al mateix gimnàs del centre, amb intervencions de tots els cicles. Així doncs, es va gaudir de la mostra de cada un dels cicles: la representació teatral que van interpretar l’alumnat d’Educació Infantil amb el títol “Els Colors”, els de Primària amb treballs plàstics i lectura d’un manifest elaborat pels mateixos nens i nenes, en que expressaven els seus desitjos de PAU, també hi va ser present aquesta paraula escrita en altres llengües.

Per acabar, tota l’escola va formar dues grans rotllanes per cantar tots junts la cançó “Un món millor”, reunits al voltant d’un gran colom de la Pau, ple de missatges que cada infant hi havia anat enganxant durant la jornada.

Va ser una celebració molt entranyable!!


1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola companys de La Bassa!
Encara que ens ho posin molt difícil, està bé parar un moment i reflexionar... segur que serveix per alguna cosa i sumant granets de sorra és com sorgeix la platja.

Una abraçada des del Sol Ixent de Corbins